Over Zeeland Vakantie

Wij zijn specialist op het gebied van vakantiehuizen in Zeeland. Voorheen deden we dit onder de vlag van VVV Zeeland. Hier heeft ons team ruime ervaring opgedaan in het toerisme. Sinds 2020 hebben wij onze krachten gebundeld met heerlijkehuisjes.nl en zetten wij onze activiteiten voort als Regiokantoor Zeeland.

logo

Strandcabine in Zeeland

Naast vakantiehuizen, verhuren wij ook strandcabines. Wilt u tijdens uw vakantie een strandcabine huren? Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden. We hebben een groot aanbod strandcabines in Oostkapelle en in Domburg. Voor meer informatie kunt u hier klikken.

Wij staan voor onze kwaliteit

Onze medewerkers doen elke dag hun best om onze kwaliteitsnormen te waarborgen. Zij wonen in de regio en hebben ruime ervaring in het toerisme. Zo inspecteren we regelmatig de vakantiehuizen op onze website en zien we toe op de schoonmaak. Zorgeloos genieten betekent ook dat wij borg voor onze gasten staan! In veel gevallen betaalt u geen borg vooraf maar staan wij voor u garant. Boekingen worden via heerlijkehuisjes.nl afgehandeld.