Nieuwsbrief september 2013

Nazomeren in Zeeland
Kom heerlijk nazomeren in Zeeland. Bij VVV Zeeland Vakantie reserveert u eenvoudig unieke vakantiewoningen dicht bij het strand, in een bosrijke omgeving of in de stad. Boek nu in de herfstvakantie uw vakantiehuis of appartement voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Hebt u specifieke wensen? Maak dan gebruik van de zoekservice van VVV Zeeland Vakantie.

Fietsroutes in Zeeland
Door de wind die altijd aanwezig is, is fietsen in Zeeland een mooie ervaring! Afwisselende fietsroutes lopen langs de kustlijn, duingebieden, binnenwateren en vele karakteristieke dorpen en stadjes. Het fietsknooppuntennetwerk brengt u overal in Zeeland.

Download de fietsroute app "Fietsroute Zeeland" op uw mobiel en stippel een fietsroute uit vanaf uw vakantieadres.

Zeeland bruist dit najaar!
Bijzondere festivals, leuke evenementen en activiteiten voor jong en oud.
Nieuwsgierig naar de bijzondere festivals? Kijk snel op www.vvvzeeland.n/festivals

E-tickets voor excursies en evenementen
Voor diverse excursies en evenementen in Zeeland kunt u thuis al online een ticket kopen. Deze e-tickets zijn tevens verkrijgbaar aan de balies van de VVV-kantoren. Een totaal overzicht van het huidige aanbod vindt u in de VVV-webshop.

Fotowedstrijd
Hij is mooi, hij is stoer, hij fietst lekker en je kunt hem winnen! De Beachcruiser. Kijk voor meer informatie en hoe u kunt meedoen op: www.fanvanzeeland.nl/acties/wifiets-fotowedstrijd.