Vakantiehuis Sas van Gent
niet op een vakantiepark
Huiscode: ZE189
Huiscode: ZE189
4 personen
Huisdiervrij
2 slaapkamers
Wi-Fi
ZE189 - Basisafbeelding
9, 5
Heerlijk
8 beoordelingen
ZE189 - Woonkamer
ZE189 - Woonkamer
ZE189 - Woonkamer
Bekijk 26 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (8)

Volledig ecologische 4-persoons woning in Sas van Gent

De woning is gelegen in een rustige omgeving met veel natuur en ligt 10 minuten van de zee. In de buurt is er een voetbalveld en een speeltuin waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. U kunt door het polder gebied wandelen waar u tot rust komt.

Indeling

De woning is volledige ecologisch gebouwd van natuurlijke materialen met veel leem en hout. Het is gezellig en lichtrijk ingericht. Hierdoor krijgt u een fijn ruimtelijke gevoel. Er is een bioscoopruimte waar u zich heerlijk kunt ontspannen. In de woonkamer is er een slaapbank en er zijn twee slaapkamers, één slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met een stapelbed. De woning wordt verwarmd door een centrale houtkachel in leem (ecologisch en gezellige stralingswarmte!) De keuken beschikt onder andere over een Senseo koffiezetapparaat. Er is een toilet beneden en de badkamer is uitgerust met een bad/douche, wastafel en een toilet.

De tuin is gelegen op het Zuiden en heeft zowel een open als een overdekt terras. Er is een leuke vijver met vissen. Heeft u kleine kinderen, dan kan de vijver afgedekt worden.

Beschikbaarheid