Veel gestelde vragen

klik dan op deze pagina of neem contact met ons op.
U kunt de sleutel van uw vakantiehuis tussen 15:00 en 17:00 uur op de dag van aankomst ophalen, tenzij anders vermeld op uw bevestiging. Indien u verwacht te arriveren na 17:00 uur vragen wij u om minimaal 1 werkdag van te voren contact op te nemen met één van onze medewerkers over de mogelijkheden. In sommige gevallen wordt gevraagd om voor aankomst telefonisch contact op te nemen met de huiseigenaar of beheerder. Dit is om eventuele aanvullende afspraken te maken of om een soepele sleuteloverdracht te garanderen. Op de dag van vertrek moet u de woning voor 10.00 uur verlaten, tenzij anders vermeld.
De minimum leeftijd om een boeking te mogen maken is 21 jaar. In alle accommodaties van particuliere eigenaren zijn groepen jongeren niet toegestaan.
 
Bij een woning op aanvraag sturen wij de boeking eerst door naar de eigenaar. De eigenaar laat binnen 2 werkdagen weten of de boeking door kan gaan. Als de boeking bevestigd wordt door de eigenaar is de boeking definitief.
De meeste accommodaties beschikken over draadloos internet. U kunt dit terugvinden op onze website.
Dit is per accommodatie verschillend. U kunt dit per accommodatie terugvinden op onze website.
Indien u meerdere huisdieren wenst mee te nemen op vakantie, verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen. 0031-118582910
Het is in de meeste gevallen mogelijk om bedlinnen en handdoeken bij te huren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. U huurt deze pakketten éénmalig, ze worden niet tussentijds gewisseld. Bij sommige accommodaties is bedlinnen verplicht bij te huren.
 
Er zijn bij het vakantiehuis altijd dekens of dekbedden en kussens aanwezig voor alle bedden (met uitzondering van kinderbedden).
 
Wat u wanneer moet betalen is afhankelijk van de datum waarop u boekt en de aankomstdag. De aanbetaling bedraagt 50% van het bedrag dat u per bankoverschrijving moet betalen, dit kunt u per omgaande na het ontvangen van uw factuur te voldoen. Het resterende factuurbedrag betaalt u uiterlijk 4 weken voor uw aankomstdag. Boekt u uw vakantiehuis minder dan 4 weken voor uw aankomstdag, dan moet het volledige factuurbedrag direct te worden voldaan. Bij sommige vakantiehuizen moet u de bijkomende kosten ter plaatse, bij aankomst, voldoen.
Dit is telefonisch en per e-mail mogelijk vanaf 1 december 09:00 uur voor het aankomende strandseizoen.