Sterren classificatie

Alle woningen die verhuurd worden bij VVV Zeeland Vakantie zijn geclassificeerd door een gespecialiseerde medewerker van VVV Zeeland. VVV Zeeland hanteert een sterren classificatie van 1 t/m 5 sterren. Waarbij 1 ster de laagte classificatie is en de 5 sterren de hoogst haalbare classificatie is. De classificatiemethode gaat uit van faciliteiten in de woning en gastbeleving van de woning.

De exact aanwezige faciliteiten zijn terug te vinden per vakantiewoning in het object op de website. De gastbeleving is tot stand gekomen aan de hand van een puntensysteem. Een vakantiewoning kan qua faciliteiten een x aantal sterren hebben en dmv gastbeleving meer of minder punten scoren. Uiteindelijk komt uit een gemiddeld van deze 2 het aantal sterren.
 
Naast classificatie is ook de waardering van de gast en de prijs een belangrijk aspect bij uw keuze voor een vakantiewoning. Op onze website kunt u de classificatie, gastwaardering en de prijs eenvoudig naast elkaar zetten om zo een beeld te krijgen van de woning die u boekt.