Reserveren

VVV Zeeland Vakantie
Postbus 8
4357 ZG
Domburg
E-mail:

Telefonisch

U kunt telefonisch uw vakantieverblijf bij ons reserveren. Van maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar van 09:00 uur tot 17:00 uur. Op zaterdag van 09:00 uur tot 14:00 uur. Tel: +31 (0)118-582910

E-mail

Het is ook mogelijk om uw vakantieverblijf per mail bij ons aan te vragen, Wij beantwoorden uw mail zo snel mogelijk.
info@zeelandvakantie.nl

Last-Minute

Mocht u geen reservering van te voren hebben gemaakt dan kunt u in onze VVV inspiratiepunten terecht voor uw last-minute boeking. Onze inspiratiemedewerkers helpen u dan graag verder.

Website

U kunt diverse vakantiewoningen via de website direct reserveren. Hier kunt u een keuze maken uit diverse vakantiewoningen. Zoekt u een specifieke accommodatie? Aan de rechter kant kunt u uw zoekopdracht verfijnen door de plaats, datum en faciliteiten aan te geven.

Woningen op aanvraag

In sommige gevallen moeten wij de reservering van uw vakantiewoning bij de eigenaar aanvragen op beschikbaarheid. Wij streven ernaar om u binnen 48 uur antwoord te kunnen geven op uw reserveringsaanvraag.

Definitieve boeking

U ontvangt altijd een reserveringsbevestiging van ons waarna uw reservering definitief is. Dan kunt u gaan genieten van een heerlijke vakantie in Zeeland!

Contactformulier