Nieuwsbrief april 2013

 

VVV Zeeland Vakantie heeft een groot aanbod particuliere vakantiewoningen op unieke locaties

Een heerlijk weekend weg aan zee boekt u bij VVV Zeeland Vakantie. Diverse vakantiehuizen liggen op loopafstand van het strand.

Gaat u met uw hond op vakantie? Kijk voor een overzicht van vakantiewoningen waar een huisdier is toegestaan op www.zeelandvakantie.nl/vakantiewoningen-huisdieren-toegestaan

Wilt u meer informatie over Zeeland? Kom langs bij één van de VVV-kantoren. De medewerkers helpen u graag met tickets, routekaarten en verblijf en inspireren u met informatie, reisgidsen en souvenirs. Een overzicht van alle VVV's in Zeeland vindt u hier.

Aanbiedingen en acties van VVV Zeeland Vakantie vindt u hier


 

Er is altijd wel iets leuks te doen

Zeeland biedt volop mogelijkheden voor een dagje strand en een dagje stad. Breng ook eens een bezoek aan Vlissingen, Stad aan Zee of bezoek de historische stad Middelburg.


Een overzicht van alle evenementen vindt u hier.

 


Kleurrijk loopevenement

Colours By The Sea is het kleurrijkste loopevenement ooit gehouden in Nederland. Op 14 juni 2013 vindt Colours by the Sea plaats in Vlissingen op de boulevard en het strand. Leuk om naar te kijken en om aan deel te nemen. Inschrijven kan tot 15 mei. Supporteren kan op 14 juni 2013. Verblijf boek je op www.zeelandvakantie.nl

 


Fotowedstrijd 2013

Laat zien hoe mooi, verrassend, inspirerend en uniek Zeeland is! Doe mee met de VVV Zeeland fotowedstrijd op www.fanvanzeeland.nl en maak kans op een waardebon van VVV Zeeland Vakantie.


 


Strandcabine

Bij de VVV reserveert u ook een strandcabine tijdens uw verblijf. Onze medewerkers adviseren u graag over de beste locatie.

Wilt u zeker zijn van een strandcabine tijdens uw verblijf? Boek deze dan van te voren telefonisch bij onze medewerkers van VVV Zeeland Vakantie 0031 (0) 118 58 29 10. VVV Zeeland Vakantie heeft strandcabines op de stranden van Domburg, Oostkapelle en Groot-Valkenisse.Schrijf je nu in op de nieuwsbrief van VVV Zeeland Vakantie!